Niva Oa 24 april 2017

Slappnar av vid poolen på Hotel Hanakee Pearl Lodge. Hur skönt som helst men vi har ansträngt oss för att få till ny blogg. Tyvärr är min dator skärm trasig så vi kan inte komma åt bilderna som vi lovat lägga in.
Överseglingen gick lugnt och stilla förutom två dagar med frisk vind. Vi började med fem stiltjedagar och motorgång på lågvarv. Kommande dagar var passadvinden med oss och gav behaglig segling tills vi närmade oss Hiva Oa där vi skulle klarera in och vinden minskade igen.
Där väntade Loupan och Spray som vi hållit kontakt med dagligen under de 27 dagar seglatsen tog.
Vi behövde lite tid att hämta oss och börja röra på kroppen .
I morgon går vi vidare till Nuku Hiva som ligger norrut.
Vårt andra problem är nätet här i Marquesas vi har sällan nät.
Återkommer !